Transport Online - Nieuwe DAF XF460 FAN voor Toyota Motorsport GmbH

Nieuwe DAF XF460 FAN voor Toyota Motorsport GmbH

Nieuwe DAF XF460 FAN voor Toyota Motorsport GmbH
27-08-2016 10:04 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HOOGEVEEN - DAF dealer Sent Waninge heeft een nieuwe DAF afgeleverd aan Toyota Motorsport GmbH. 'The home of high performance', een uniek test en ontwerp center gevestigd in Duitsland. De DAF zal ondersteuning bieden bij verschillende races waaraan Toyota Motorsport deelneemt zoals de '24 Hours of Le Mans' en de 'World Endurance Championship'.

Deze DAF XF460 FAN Super Space Cab is van alle moderne gemakken voorzien zoals: Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Airbag en LED koplampen. Dit is de tweede DAF die Sent Waninge heeft afgeleverd aan Toyota Motorsport, eerder dit jaar is er ook al een prachtige DAF afgeleverd ook ter ondersteuning van de race activiteiten.

De truck die vrijdag 26 augustus is afgeleverd is uitgerust als mobiel zenuwcentrum. Schuler Spezialfahrzeuge uit Altensteig in Duitsland tekende voor deze opbouw. Ook heeft racetrailer.com meegewerkt aan de realisatie van dit project. De DAF is voorzien van alles wat maar nodig is om data van de racevoertuigen te monitoren en te communiceren met de thuisbasis. Een mobiel en flexibel centrum op wielen. 

De truck die eerder dit jaar is afgeleverd dient als mobiele werkplaats. De door DRV Hoogeveen verzorgde opbouw is voorzien van alle zaken die reparatie en onderhoud tijdens races mogelijk maakt. Van luchtcompressor, aggregaat tot hoge druk reiniger. Daarnaast is er in de opbouw veel ruimte voor het bergen van haast een complete auto, maar dan in onderdelen.

Foto's

 • Heerkens
  Heerkens
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen