Clicky


UPS en Parcel2Go lanceren nieuw verzendplatform voor kleine bedrijven in Nederland

UPS en Parcel2Go lanceren nieuw verzendplatform voor kleine bedrijven in Nederland
25-08-2016 19:09 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM  - UPSToday.com heeft een gestroomlijnde bezorgdienst gelanceerd voor de ‘gelegenheidsverzender’ en het micro- en kleinbedrijf in Nederland. UPSToday.com assisteert kleine bedrijven bij import en export en vindt tegelijkertijd een balans in snelheid en kosten. Het nieuwe verzendplatform, waarbij Parcel2Go opereert als geautoriseerde reseller, vereist geen registratie. Gebruikers kunnen vanaf nu hun pakketten laten verschepen via het betrouwbare wereldwijde netwerk van UPS in 220 landen en gebieden.

UPSToday.com helpt kleine bedrijven bij bezorgingen op meer dan 25.000 UPS Access Points™, waaronder meer dan 800 locaties in Nederland. UPS Access Points zijn lokale bedrijven waar het mogelijk is om pakketten te verzenden en op te halen, ook ‘s avonds en in het weekend. Eigenaren van kleine bedrijven ontvangen notificaties van bezorgingen en kunnen hun pakketten volgen met het UPS tracking-systeem.

“Het UPSToday.com-platform anticipeert op de groeiende e-commerce door gestroomlijnde verzendservices aan te bieden. Hierdoor kunnen drukke ondernemers zich op hun bedrijf blijven focussen, terwijl wij zorgen voor de logistiek. Lange formulieren en registratie zijn niet langer meer aan de orde, waardoor kleine bedrijven hun pakketten binnen een paar minuten kunnen verzenden”, zegt Tim Helsen, managing director bij UPS Nederland.

“Wij snappen dat verzenders een keuze willen hebben in de bezorgsnelheid, kosten en locaties van pakketten, allemaal met dezelfde betrouwbaarheid die UPS biedt.”

Met de snelle groei in de afgelopen jaren van het micro- en kleinbedrijf dat zich bezig houdt met e-commerce, biedt dit nieuwe platform veel voordelen voor mkb’ers en zzp’ers. UPSToday.com bespaart ondernemers veel tijd door de online informatie van hun bestellingen van verschillende online marktplaatsen te koppelen aan de UPS-verzendtool. Gebruikers in Nederland kunnen bovendien iDeal als betalingsmiddel kiezen en hun Amazon of eBay accounts koppelen voor bezorgingen met UPSToday.com.