Transport- en Containerbedrijf Wielemaker BV finalist Zeeuws familiebedrijf

Transport- en Containerbedrijf Wielemaker BV finalist Zeeuws familiebedrijf
25-08-2016 11:18 | Transport | auteur Redactie [MV]

MIDDELBURG - De drie finalisten die kans maken om Zeeuws familiebedrijf van het jaar te worden zijn bekend. Uit ruim 100 aanmeldingen is door een selectiecommissie een keuze gemaakt voor de volgende drie finalisten: Transport- en Containerbedrijf Wielemaker BV in Middelburg, Hanse Staalbouw, Omoda schoenen.

Deze finalisten zijn geselecteerd op basis van de voorop gestelde criteria zoals historische en maatschappelijke waarde, innovatie, de doorgemaakte groei en het belang voor de Zeeuwse economie. Al deze bedrijven zijn uniek, divers en werkzaam in verschillende branches, maar hebben één ding gemeen en dat is dat zij allen aansprak kunnen maken op deze titel.Op maandag 12 september wordt bekend gemaakt welk Zeeuws Familiebedrijf de award heeft binnen gesleept.

Omdat Zeeuwse Familiebedrijven sinds jaar en dag fundamenteel belangrijk zijn voor de Zeeuwse economie heeft Zeeland Business samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk twee jaar geleden de award ‘Familiebedrijf van het Jaar’ ingesteld. Sinds vorig jaar is de samenwerking uitgebreid met aanvullende partners, de Zeeuwse Rabobanken, en de organisatie van Film by the Sea.

Zeeland Business

De award wordt uitgereikt in de vorm van een Zeeuwse stik (Zeeuwse knoop) van kunstenares Caroline de Ligt. Daarnaast ontvangt de winnaar een uitgebreid prijzenpakket met onder andere een promotiecampagne van Zeeland Business, uitgebreid financieel advies van Baker Tilly Berk en een bioscoopreclamecampagne van Cine City. De uitreiking van de award zal plaatsnemen tijdens het filmfestival Film by the Sea in Cinecity te Vlissingen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden