Transport Online - Pacton Trailers weer aanwezig op IAA in Hannover

Pacton Trailers weer aanwezig op IAA in Hannover

Pacton Trailers weer aanwezig op IAA in Hannover
24-08-2016 16:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

OMMEN/HANNOVER - Pacton neemt ook dit jaar deel aan de IAA in Hannover. De IAA vindt plaats van 22 tot en met 29 september. Zoals ook in voorgaande jaren staat Pacton op de gezamenlijke RAI stand in Hal 25, stand C52. Behalve binnen staan er deze editie ook twee opleggers op het buitenterrein, voor hal 25 stand FG G63.

Op het buitenterrein staan een Pacton  semi-dieplader met schuifzeilenopbouw (SXD.342.T-EP1) en een multifunctioneel containerchassis Flex-XL uitgevoerd als chrome - edition.

Binnen staan drie opleggers, namelijk een Floor betonmixer chassis (FLO-17-30 S2K) met twee- stangen gestuurde assen en een drie keer uitschuifbare Floor met een totale lengte van 34.800 mm in vlakke uitvoering met 2 hydraulisch gestuurde assen.

Verder zal Pacton een doorontwikkelde variant van haar lichtgewicht kraanoplegger laten zien waar, door het gebruik van nieuwe materialen voor de vloer en de zijborden,  een verdere gewichtsreductie van ca. 500 kg wordt gerealiseerd.

Deze Kennis kraanoplegger TPL.339.C -B X-Light is ontwikkeld zonder afbreuk te doen aan de robuustheid en duurzaamheid waar Pacton als toonaangevende fabrikant voor kraanopleggers in Europa voor staat.

Pacton Trailers is gevestigd in Ommen. Sinds 1950 worden er trailers onder de merknaam Pacton geproduceerd, in 2010 werden daar de merken Kennis en Floor aan toegevoegd.  Door Pacton Trailers worden, zoals van een vooraanstaande Nederlandse trailerbouwer mag worden verwacht, al haar opleggers en aanhangwagens in nauw overleg met haar klanten ontworpen en  geproduceerd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,656
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions