Dachser opent kantoor in Hanoi, Vietnam

Dachser opent kantoor in Hanoi, Vietnam
23-08-2016 11:47 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WADDINXVEEN - Dachser heeft een kantoor geopend in Hanoi om zo aan de vraag naar vracht- en logistieke diensten van industriële producten in de snel groeiende Vietnamese export te kunnen voldoen.

Vietnam blijft nieuwe investeringen uit een scala van industrieën aantrekken, dit heeft Dachser doen besluiten een nieuw kantoor te openen, naast het bestaande kantoor in Ho Chi Minh, in het zuiden van het land.

"Vietnam’s export en handel zijn zeer snel gegroeid en veel van onze klanten hebben onlangs productie faciliteiten in het noorden van het land opgericht. Om hier qua logistiek goed op in te springen, hebben we in Hanoi een kantoor geopend om dichter bij de ontwikkeling van de industriële productie en onze klanten in dit deel van het land te zitten", aldus Michael Deisemann, Managing Director Air & Sea Logistics Vietnam.

Met de stijgende grondprijzen en arbeidskosten in andere delen van Azië, heeft Vietnam geprofiteerd van een belangrijke verschuiving in de productie vooral in kleding, schoeisel en elektronica. Daarnaast zal de onlangs ondertekende Trans-Pacific Partnership overeenkomst leiden tot een drastische verlaging van de tarieven voor de komende tien jaar op een reeks exportproducten van Vietnam naar elf Pacific Rim landen, waaronder de Verenigde Staten.

Het kantoor zal lucht- en zeevrachtdiensten naar Europa, Intra-Azië en de Verenigde Staten aanbieden. "Ook voorzien we vanuit Hanoi in de volgende services: FCL en LCL vrachten, warehousing en, op verzoek, value added services."NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,473

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden