Transport Online - Hyster introduceert de nieuwe J4.0-5.0XN elektrische vorkheftruck

Hyster introduceert de nieuwe J4.0-5.0XN elektrische vorkheftruck

Hyster introduceert de nieuwe J4.0-5.0XN elektrische vorkheftruck
21-06-2011 10:01 | Aanschaf Nieuw Materiaal | auteur de redactie
De elektrische vorkheftruck heeft momenteel een aandeel van ongeveer 20% in het segment van 4 t/m 5 ton.Gezien het feit dat milieuwetgeving steeds strenger wordt, 'groen' ondernemen steeds belangrijker wordt en de brandstofprijs erg hoog is, wordt de elektrische heftruck ook in dit segment een zeer belangrijk speler en zal het aandeel naar verwachting groeien.

Hyster is van oudsher zeer sterk in de markt van heftrucks met een verbrandingsmotor. Echter Hyster levert ook al enkele decennia 4 t/m 5.5 ton elektrische trucks aan vele tevreden klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Met trots presenteert Hyster haar nieuwste aanvulling op het 4 t/m 5 ton gamma; de nieuwe sterke J4.0-5.0XN-serie. Deze krachtige elektrische truck biedt lage operationele kosten en is ontworpen voor veeleisende toepassingen in verschillende branches, waaronder metaalverwerkende, houtverwerkende en houttransport bedrijven, drank- en flessenproducenten, brouwerijen, papierfabrikanten, pulpverwerkende bedrijven en autofabrikanten.

Betrouwbaarheid, robuust ontwerp en capaciteit zijn belangrijke eigenschappen, aangezien het merendeel van de toepassingen in deze segmenten speciale voorzetapparatuur en/of lange vorken gebruiken om hun lasten te verplaatsen. Hyster heeft bij het ontwerp van de truck niet alleen op het goed heffen van lasten gelet maar ook op een solide en betrouwbare lastbehandeling.

De Hyster J4.0-5.0XN-serie integreert de uitstekende functies van de nieuwe JXN-lijn en de ECO-eLo- en HiP-instellingen voor een optimale balans tussen milieubelasting en prestaties. De AC-tractie en hydraulische motoren bieden betrouwbare prestaties en de IP65-gecertificeerde aandrijfas met onderhoudsvrije schijfremmen laat zien dat deze elektrische heftrucks uitermate geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenlocaties.

De compacte afmetingen en uitzonderlijke wendbaarheid zijn het resultaat van de dubbele voorste aandrijfas en de 'zero-turning radius'-stuuras, waarmee de bestuurder op de plek kan draaien en die het werken in kleine ruimtes mogelijk maakt zonder dat dit ten koste gaat van erogonomische eigenschappen, zoals beenruimte.De opties op deze heftruckserie zijn onder andere een ergonomische armsteun met geïntegreerde TouchPoint-minihendels, een stuurwiel met telescopische verstelling en geheugenkanteling, Monotrol-pedaal, RTST (Return to Set Tilt) geïntegreerd in de armsteun, zijdelings batterijwisselsysteem, een cabine met optionele verwarming of airco, een schoksensor en een integrale sideshift.

Standaard is deze heftruckserie van Hyster ook al rijk uitgevoerd met als uitgangspunten: hoge betrouwbaarheid, uitstekend onderhoudsgemak met onderhoudsintervallen van 1000 uur en lage onderhoudskosten, een langere accu levensduur en een gamma aan opties om altijd de juiste truck voor een bepaalde applicatie te hebben.

Barloworld Intern transport is exclusief dealer van Hyster heftrucks en magazijntrucks voor Nederland. Met het grootste leveringsprogramma in de markt en een landelijk dekkend service en support netwerk biedt Barloworld met 140 medewerkers oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van intern transport.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,621
Diesel1,290

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions