Clicky

 
Transport Online - Motorrijders raken zwaargewond in Duitsland

Motorrijders raken zwaargewond in Duitsland

Motorrijders raken zwaargewond in Duitsland
18-08-2016 11:30 | Ongevallen | auteur ANP

HAMELEN - Met het zonnige zomerweer en het einde van de zomervakantie in zicht, grijpen Nederlandse motorrijders nog snel een kans op een ritje door de Duitse heuvels. Zeker drie landgenoten zijn daarbij in de afgelopen dagen zwaargewond geraakt.

Zo had een 29-jarige Nederlandse motorrijder woensdag een zwaar ongeluk in de heuvels ten zuiden van Hannover. Door zijn hoge snelheid vloog zijn Honda uit de bocht. Hij knalde tegen een reflectorpaal en een boom. Vervolgens werd hij over de rijbaan geslingerd. Daar bleef hij liggen. Een traumahelikopter bracht hem naar een ziekenhuis. Hij heeft meerdere botten gebroken, maar verkeert niet in levensgevaar. Volgens de politie heeft hij geluk gehad.

Op dinsdag was een Nederlandse motorrijdster in de buurt van het Ruhrgebied uit de bocht gevlogen. In een lange bocht naar links kwam ze in de berm terecht. Ze vloog door het prikkeldraad en belandde in een weiland. Ze raakte zwaargewond en werd met een traumahelikopter, buiten levensgevaar, naar een ziekenhuis gebracht.

Vorige week raakte een 27-jarige Nederlander zwaargewond tijdens een motorritje vanuit Wenen naar huis. In het Zwarte Woud ging hij door een stuurfout onderuit. Hij gleed onder de vangrail en brak meerdere botten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden