Clicky


Van der Valk Exclusief volledig controle over haar verstransporten met online temperatuurbewaking

Van der Valk Exclusief volledig controle over haar verstransporten met online temperatuurbewaking
18-08-2016 10:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZOETERMEER - Van der Valk Exclusief, het grootste horecaconcern van Nederland, verzorgt met eigen voertuigen al het transport van haar hotels en restaurants. Deze voertuigen zijn allen voorzien van drie compartimenten, met elk een andere temperatuur.

Om ervoor te zorgen dat alle producten onder de juiste condities vervoerd worden, heeft Van der Valk Exclusief haar gehele wagenpark uitgerust met online temperatuurregistratie van T Comm Telematics. In ieder compartiment meet een draadloze sensor de temperatuur en geeft dit door aan de hoofdunit. Op kantoor is zo op elk moment van de dag inzichtelijk wat de temperatuur is in ieder compartiment.

Alle verstransporten met eigen wagens

Momenteel heeft Van Der Valk Exclusief 100 vestigingen in Europa, waarvan 68 vestigingen in Nederland. 37 van deze vestigingen worden 6 dagen per vanuit het Distributiecentrum in Voorschoten beleverd. Om het transport van deze temperatuurgevoelige producten gecontroleerd te laten verlopen, monitort Van der Valk haar geconditioneerde voertuigen met draadloze temperatuurregistratie van T Comm Telematics. De temperaturen in de wagens worden continu gemonitord en bij een overschrijding van een temperatuur, wordt een alarmmelding afgegeven zodat tijdig ingegrepen kan worden.

Van der Valk Koel en Vries: "Bij Van der Valk nemen we alleen genoegen met hoge kwaliteit. Kwaliteit is echt het sleutelwoord bij ons, bij alles wat we doen.  Volledige controle over onze temperatuurgevoelige transporten past daar volledig bij. Met de online monitoring van T Comm Telematics hebben we 24/7 inzicht in onze transporten en krijgen we een alarmmelding als een temperatuur buiten een ingestelde range komt. Mocht er onverhoopt onderweg iets misgaan, kunnen we direct ingrijpen. Zo kunnen we hoge kwaliteit garanderen van de vervoerde producten."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions