Clicky


Nieuwe DAF XF voor De Haan Handel en Transport

Nieuwe DAF XF voor De Haan Handel en Transport
16-08-2016 14:04 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ST JACOBIPAROCHIE - Bedrijfswagen Service Friesland mocht recentelijk aan Fa. de Haan Handel en Transport de sleutels overhandigen van deze prachtige DAF XF 460 FT.

Firma de Haan uit St Jacobiparochie is een bedrijf welke veelzijdig is in de transportwereld. Of het nu gaat om kipper-transport (trailer- & bakwagen), containertransport, walkingfloor- transport, koeltransport, GMP transporten of 8x8 terrein transport, bij firma de Haan kan men terecht voor iedere soort transport.

Grondstoffenhandel

Naast transport heeft firma de Haan ook ruime ervaring in de grondstoffenhandel. De Haan beschikt zelf over een schelpen- en grindhandel. Daarnaast kunnen zij alle grondstoffen leveren welke benodigd zijn voor de wegenbouw, erfverharding en de tuin.

DAF XF 460 FT

De DAF XF is geheel in de huisstijl van de Haan opgebouwd en gespoten. De hydrauliek is opgebouwd bij Bedrijfswagen Service Friesland, en ook de bediening van de kleppen voor de kiptrailer is aangepast. Verder zijn de accessoires naar wens van de klant opgebouwd.

In het veelzijdige transport waarin de Haan zich dagelijks bevindt, staat veiligheid uiteraard voorop. De DAF XF voldoet dan ook ruim aan alle eisen, en is voorzien van alle veiligheid opties.

In overleg met de klant zijn we tot het gewenste resultaat gekomen, en er mag gezegd worden dat de mooie DAF XF gezien kan worden als het visitekaartje voor de Haan.