Clicky

 
Transport Online - Heftruckheld april 2011: Jeroen Konings

Heftruckheld april 2011: Jeroen Konings

Heftruckheld april 2011: Jeroen Konings
02-05-2011 15:38 | Algemeen | auteur de redactie
ETTEN-LEUR - De HeftruckHeld van april is bekend! Gezond Transport, EVO en de Arbeidsinspectie hebben Jeroen Konings uitgeroepen tot Heftruckheld van de maand april. Jeroen is heftruckchauffeur bij Graham Packaging, producent van PET-verpakkingen te Etten Leur.

"Jeroen is vooral rustig en beheerst. En dat zijn precies de kwaliteiten die van hem een heftruckheld maken." Eric, logistiek supervisor bij Graham Packaging kijkt trots om zich heen. "Dit is een Amerikaans bedrijf. Veiligheid is hier topprioriteit en Jeroen is hiervan een lichtend voorbeeld."

"Het is prettig om in een bedrijf te werken waar veiligheid belangrijker is dan volumes en omzet", vervolgt Eric. "Je veilig voelen verhoogt nu eenmaal het werkplezier."

Jeroen beaamt het: "Ja, klopt: ik blijf altijd rustig. Misschien dat ik daarom in twintig jaar nooit een ongeluk met letsel gehad heb."


Een collega zegt over Jeroen: "Hij is niet alleen beter dan ik maar ook véél sneller. En zoals hij rijdt lijkt het allemaal zó makkelijk, maar dat is het niet hoor!"Tip van Jeroen: "Zorg dat bezoekers zich moeten melden. Zo kan er niet onverwachts iemand voor je lepels lopen. En om te voorkomen dat goederen tussen de stellingen vallen, moet je de leggers met houten platen dicht maken."

Campagne HeftruckHelden
In september 2010 is door Gezond Transport, de Arbeidsinspectie en EVO de HeftruckHelden campagne gestart met als doel het verminderen van ongevallen met heftrucks door meer aandacht voor het veiligheidsbewustzijn binnen bedrijven van zowel leidinggevenden als chauffeurs zelf.
Meer informatie of zelf een HeftruckHeld aanmelden, kijk op www.heftruckhelden.nl

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions