Transport Online - Alle winkels MS Mode maandag weer open

Alle winkels MS Mode maandag weer open

Alle winkels MS Mode maandag weer open
13-08-2016 23:36 | Binnenland | auteur ANP

UTRECHT - De winkels en de webshop van MS Mode gaan maandag weer open. Dit is mogelijk nu de curatoren en Rabobank een akkoord hebben gesloten over de voortzetting van MS Mode tijdens het faillissement. Curator en bank hebben dat zaterdagavond in een gezamenlijke verklaring laten weten. Het gaat om 130 winkels door heel Nederland waar in totaal ongeveer 840 mensen werken (660 fulltimebanen). Het wachten is nu op een koper, en er wordt gepraat met gegadigden.

Dameskledingketen MS Mode vroeg - genoodzaakt door moeilijke marktomstandigheden - vrijdag 5 augustus surseance van betaling aan en is donderdag failliet verklaard. Er is de afgelopen dagen stevig onderhandeld over een oplossing. Zowel curator als bank is tevreden over de uitslag en noemt de regeling "in het belang van alle betrokkenen''. Bovendien vergroot dit de mogelijkheden voor een doorstart van (delen van) MS Mode.

Curator Frits Kemp: "Er ligt een goed akkoord, dat ertoe kan bijdragen dat we snel een koper voor MS Mode kunnen vinden. We zijn verheugd dat in constructief overleg met de Rabobank een oplossing is bereikt en de winkels en webshop weer open gaan. Er zijn diverse gegadigden voor MS Mode waarmee gesprekken worden gevoerd en gevoerd gaan worden.'' En de Rabobank laat weten: "We zijn blij voor de medewerkers en klanten van MS Mode dat de winkels weer open gaan en hopen dat zo veel mogelijk banen behouden kunnen blijven.''Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions