Clicky


SFM Logistics naar nieuwe locatie in Bleiswijk verhuisd

SFM Logistics naar nieuwe locatie in Bleiswijk verhuisd
12-08-2016 09:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BLEISWIJK - Transportbedrijf SFM Logistics wil vooruit. Letterlijk en figuurlijk. Daarom zijn directeur Wilco de Boer en zijn collega’s begin augustus verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Klappolder 202 in Bleiswijk. Meer en mooiere vierkante meters. Meer ruimte om uit te groeien van een ‘eenvoudige’ transporteur naar een volledig geoutilleerde logistieke partner.

“Met de rol van ‘alleen’ transporteur ga je het in de branche van groenten, fruit en planten niet redden”, zegt Wilco de Boer.

“We merken al een poosje dat de prijsdruk steeds hoger wordt. Dan is het belangrijk om je ambities bij te stellen. Dat hebben we gedaan. We mikken de komende vijf jaar op een bredere dienstverlening. Je moet denken aan een verbeterde groepage, meer specialistische op- en overslag, crossdocking en het beheren van eigen koelopslagfaciliteiten. Van containerschip tot klant, we willen alles in eigen hand nemen. Ja, dat is spannend. Maar daar houden we wel van.”

De dienstverlening van SFM Logistics wordt in de komende periode nog verder verdiept. Goed nieuws voor iedereen die met SFM Logistics ‘nieuwe stijl’ te maken krijgt. Maar… de ontwikkelingen zullen langs een zorgvuldige tijdlijn worden gerealiseerd.

Wilco de Boer heeft geen haast: “We zijn een bedrijf dat elke euro zelf moet verdienen. Daarom trekken we drie tot vijf jaar uit om onze nieuwe vorm te bereiken. Voorlopig kunnen we onze relaties op het nieuwe adres in een veel fraaiere omgeving ontvangen. Dat is een mooi begin. Daarna kunnen we stap voor stap uitgroeien tot een full-service transportbedrijf, met een uitgebreide dienstverlening, die de volledige supply-chain dekt. Geleidelijk, maar zeker. We ontvangen onze relaties graag om samen over de toekomst te praten.”