Willem-Jan Strijbosch nieuwe directeur Foodservice Sligro Food Group

Willem-Jan Strijbosch nieuwe directeur Foodservice Sligro Food Group
04-04-2011 10:14 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
VEGHEL - Sligro Food Group maakt bekend Willem-Jan Strijbosch per 1 juni 2011 te zullen benoemen tot directeur Foodservice, tevens statutair directeur van Sligro Food Group Nederland B.V.. Hij neemt daarmee binnen de hoofddirectie de verantwoordelijkheden over van Henk-Jan Peterse.

Willem-Jan Strijbosch zal bij de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in maart 2012, tevens worden voorgedragen voor benoeming tot statutair directeur van Sligro Food Group N.V.

Willem-Jan heeft na zijn opleiding bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam een ruime ervaring opgebouwd binnen de food(service)-branche. Allereerst bij Douwe Egberts, en aansluitend bij Koffiebranderij en Theehandel Drie Mollen sinds 1818, in de out of home divisie. Sinds 2000 was hij eindverantwoordelijk voor Koninklijke Olland Group, dat in 2004 is opgegaan in Selecta. Binnen Selecta vervult hij thans de functie van Country Manager en algemeen directeur Benelux.Willem-Jan Strijbosch is 42 jaar en woont samen met zijn partner en twee kinderen in Oirschot. Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de Nederlandse markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel en bij Foodretail als groothandel en detaillist. Over het jaar 2010 is een omzet gerealiseerd van € 2.286 miljoen met
een nettowinst van € 70 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltimebasis bedroeg 5.500. De aandelen van Sligro Food Group staan genoteerd op NYSE Euronext.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden