Clicky


 


Wim Bosman & Laborijn verlengen samenwerkingscontract

Wim Bosman & Laborijn verlengen samenwerkingscontract
09-08-2016 13:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

'S-HEERENBERG - Wim Bosman Logistics en Laborijn zijn tot een akkoord gekomen om het lopende contract voor onbepaalde duur te verlengen. Dit is een nieuwe stap in de reeds zes jaar durende samenwerking, met als gezamenlijke ambitie duurzame arbeidsplaatsen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zes jaar geleden werd met een groepje van vijf team members begonnen met een enkel project en inmiddels is de Co-Pack afdeling van Wim Bosman uitgegroeid tot een operatie waar dagelijks een groep van meer dan 60 team members een grote hoeveelheid value added activiteiten uitvoert voor de klanten van Wim Bosman. Enkele voorbeelden van deze activiteiten zijn labelen, display’s bouwen, ompakken en promotiekrimps produceren.

Het succes van de samenwerking wordt volgens beide partijen verklaard door het enthousiasme van de nieuwe team members, de professionele organisatie en ondersteuning vanuit Laborijn en het commerciële succes van Wim Bosman. Met het ondertekenen van het nieuwe contract bouwen de partijen verder aan een succesvol partnership, waarbij al vele mensen op een duurzame arbeidsplek ingezet zijn.

MVO platform bind!

Wim Bosman en Laborijn laten hun ambitie ook zien door het platform bind!, waar initiatiefnemer Laborijn en founder Wim Bosman zich actief voor inzetten. MVO platform bind! is een snel groeiend netwerk van werkgevers die kansen willen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het platform inspireert, informeert en helpt organisaties verder op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Partners van bind! dragen hun steentje bij en creëren kansen voor anderen én zichzelf.

Per 1 januari 2016 zijn Werk & Inkomen van de gemeente Doetinchem, ISWI uit Oude IJsselstreek en Wedeo samen verder gegaan in één nieuwe organisatie onder de naam Laborijn.

Met de fusie bundelen de organisaties hun krachten voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de Participatiewet. De nieuwe fusieorganisatie biedt kansen om alle inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt ook in de toekomst beter en efficiënter te kunnen helpen. Laborijn voegt alle vormen van dienstverlening en beschikbare middelen samen om mensen te ondersteunen in het doorgroeien naar regulier werk. Hierdoor is een breder aanbod beschikbaar en kan meer maatwerk worden geleverd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions