Clicky

 
Transport Online - Burgers Carrosserie toont verschillende Double Deck-trailers op IAA Hannover

Burgers Carrosserie toont verschillende Double Deck-trailers op IAA Hannover

Burgers Carrosserie toont verschillende Double Deck-trailers op IAA Hannover
08-08-2016 11:42 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HANNOVER - Van 22 t/m 29 september 2016 vindt in Hannover de IAA plaats. Op deze tweejaarlijkse internationale vakbeurs worden alle noviteiten op transportgebied getoond. Dit jaar is ook Burgers Carrosserie aanwezig op deze toonaangevende beurs met twee uitvoeringen van de Double Deck-trailer met dubbele laadvloer.

Burgers Carrosserie is specialist in voertuigen met gesloten opbouw, die ook klantspecificatie worden gemaakt. Het bedrijf telt ruim 100 medewerkers, verdeeld over verschillende locaties. Ontzorgen van de klant staat voorop bij Burgers Carrosserie.

Double Deck kent vele voordelen

De Double Deck-trailer biedt de gebruiker een aantal directe en concrete voordelen, zoals maximaal volume en een lage kostprijs per gereden kilometer. De aerodynamische vormgeving van de trailer met luchtgeleidingsstrips en zijwanden tot 200mm boven het wegdek zorgt bovendien voor optimale energiebesparing.

Gebouwd op klantspecificatie

Ook de Double Deck-trailer wordt, zoals de markt gewend is van Burgers, op klantspecificatie gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld geconditioneerde Double Deck-trailers voor transport en distributie van koel- en of vriesproducten, eventueel met verschillende compartimenten. De Double Decks bieden diverse oplossingen voor be(ont)laden.

Tevens wordt de opbouw uitgevoerd in Plywood of schuifzeilen.

Citytrailer

Burgers’ Double Deck-trailers hebben een lengte van 13,6m en een hoogte van maximaal 4m. De Double Deck kan ook in de zogenaamde city-uitvoering worden geleverd: deze is 11,35m lang en heeft twee gestuurde assen. De Citytrailer in Plywood is één van de voertuigen die op de IAA worden getoond.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions