Uitstel voor recordpoging 'The largest parade of trucks' vanwege veiligheidsgarantie

Uitstel voor recordpoging 'The largest parade of trucks' vanwege veiligheidsgarantie
07-08-2016 10:25 | Overig | auteur Redactie [FE]

AMERSFOORT - Eén van de belangrijkste pijlers voor het perfect doen slagen van de recordpoging 'The largest parade of trucks' is voor de organisatie steeds de waarborging geweest van veiligheid voor en van alle betrokkenen. Hiervoor is ook de steun nodig van de Nationale Politie.

Overleg met Basisteam Amersfoort maakt duidelijk dat zij met de hun beschikbare manschappen niet garant kunnen staan om hier de gewenste uitvoering aan te geven in een roerige tijd die al de nodige overbelasting met zich meebrengt.

Voor de organisatie een moeilijke beslissing, maar zij heeft hierdoor moeten besluiten de recordpoging te verplaatsen naar een ander tijdstip.

Gemeente en politie hebben aangegeven graag mee te werken aan het doel wat beoogd wordt, namelijk door middel van deze recordpoging aandacht vragen voor jongeren met een onbekende(re) ziekte.

Samen met deze beide instanties legt de organisatie op hele korte termijn een nieuwe datum vast zodat de recordpoging in het voorjaar van 2017 kan worden gehouden en onnodige risico’s kunnen worden vermeden.

"Uiteraard had de organisatie graag gezien dat de poging op 10 september doorgang had kunnen vinden, maar kiest in deze ook voor het motto ‘veiligheid voor alles én iedereen!’", aldus Marius van der Valk, bestuursvoorzitter van de Femke Foundation.

Zodra de nieuwe datum bekend is wordt deze snel gecommuniceerd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden