Transport Online - Dieven doen tukkie in vrachtwagen

Dieven doen tukkie in vrachtwagen

Dieven doen tukkie in vrachtwagen
05-08-2016 11:53 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

AACHEN(D) - Twee vrachtwagendieven zijn na het 'werk' even een dutje gaan doen in een vrachtwagen. De politie kon de beide vermoeide mannen eenvoudig arresteren.

Het is een bijzonder verhaal. Donderdagochtend op de Elsassstraße in Aachen kort voor 07:00 uur wilde de chauffeur zijn vrachtwagen instappen. Toen hij zijn portier opende ontdekte hij tot zijn grote verbazing een snurkende man. Vlak naast hem op de passagiersstoel lag eveneens een man in diepe rust.

De chauffeur schreeuwde dat de mannen onmiddelijk moesten vertrekken. Een beetje geschrokken en nog half slaapdronken stapten de twee mannen uit.

Een collega van de vrachtwagenchauffeur had inmiddels de politie al gebeld die meteen de mannen in de boeien kon slaan.

De mannen zijn van Litouwse afkomst en zijn 27 en 30 jaar oud, zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De mannen beweerden dat ze alleen maar op zoek waren naar een slaapplaats echter naast de kapotte vrachtwagendeur vonden de agenten verschillende navigatiesystemen in de vrachtwagen, kabels zonder einde, een noodhamer, een schroevedraaier een plastic zak met appels en bananen en een fles rode wijn.

Een buurtbewoner vertelde de politie dat er die nacht in zijn auto was ingebroken. Tot zover de onschuld van de dieven...Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions