Transport Online - Twee zware ongevallen op Duitse A1 [+video]

Twee zware ongevallen op Duitse A1

Twee zware ongevallen op Duitse A1 [+video]
02-08-2016 11:46 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

WILDESHAUSEN(D) - Op de Duitse A1 zijn dinsdagochtend twee fikse ongevallen gebeurd waarbij vrachtwagens waren betrokken.

Het eerste ongeval gebeurde rond 04:48 uur toen een automobilist met zijn terreinwagen van de weg raakte, tegen de vangrail botste en vervolgens de flank van een vrachtwagen raakte. De 61-jarige automobilist kwam bekneld te zitten in zijn auto. De brandweer heeft hem bevrijd.

De 23-jarige Poosle vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. De vrachtwagen had slechts geringe schade.

Achter het ongeval ontstond een file in de richting van Osnabrück. Een 46-jarige Duitse vrachtwagenchauffeur remde voor de file en een achter hem rijdende Tsjechische 44-jarige vrachtwagenchauffeur zag dit te laat en botste kort voor 05:00 uur frontaal op de vrachtwagen voor hem.

De 44-jarige chauffeur kwam bekneld te zitten in zijn cabine en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij raakte ernstig gewond en is met een traumaheli afgevoerd naar het ziekenhuis.

De 46-jarige vrachtwagenchauffeur had slechts lichte verwondingen en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De weg lag echter bezaaid met een lading meel en zaagsel waardoor de berging- en op-ruimwerkzaamheden lange tijd in beslag namen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,644
Diesel1,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions