Clicky


DAF XF voor Bloemhof transport

DAF XF voor Bloemhof transport
01-08-2016 10:17 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

GIEKERK - Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze prachtige DAF XF 460 aan Bloemhof transport.

De DAF XF Super Space Cab 460 is uitgerust met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en een gegalvaniseerde stalen bumper met halogeen koplampen en mistlampen van onbreekbaar Lexan. De cabine van de XF met een leefruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter is ongeëvenaard.

Verder is de DAF XF voorzien van LDW, Predictive Cruise control (PCC), werkt op basis van GPS technologie. Er wordt gedetailleerde wegenkaartinformatie gebruikt om te bepalen welke omstandigheden het voertuig binnenkort tegenkomt. Anticiperend op veranderingen van hellingspercentage, kan PCC de ingestelde cruise control snelheid overrulen, de schakelstrategie van de AS Tronic-versnellingsbak veranderen en EcoRoll-acties activeren, om brandstof te besparen.

Kortom een vrachtwagen waarmee Bloemhof transport gezien mag worden. Een mooie DAF XF 460 welke de chauffeur energiezuinig van A naar B zal brengen.