Clicky

 
Transport Online - Dronken treinpassagier mishandelt beveiligers NS

Dronken treinpassagier mishandelt beveiligers NS

Dronken treinpassagier mishandelt beveiligers NS
01-08-2016 10:12 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

ROOSENDAAL - Zondagavond is een 26-man uit Antwerpen op het station van Roosendaal aangehouden nadat hij twee beveiligers van de Nederlandse Spoorwegen heeft mishandeld.

De verdachte zit 's avonds als passagier in de trein vanuit Rotterdam richting Roosendaal. Omdat hij geen geldig vervoersbewijs bezit en bovendien dronken is, krijgt de man van de conducteur een uitstel van betaling overhandigd en moet hij onder begeleiding van beveiligers de trein verlaten. Dit is echter niet naar de zin van deze illegale passagier en deze stribbelde flink tegen. In reactie hierop is de man door de beveiligers aangehouden.

Bij de aanhouding zijn de beveiligers meerder keren geschopt en geslagen door de verdachte. Bij één van hen trekt hij een stuk haar uit het hoofd. Opgeroepen agenten van het districtelijk interventieteam weten de man uiteindelijk onder bedwang te krijgen en hebben hem meegenomen naar het bureau in Roosendaal. Daar is hij voorgeleid aan de dienstdoende hulpofficier van justitie. De man zit nog vast. De beveiligers hebben aangifte gedaan van mishandeling.

Foto's

  • C. van den Enden
    C. van den Enden
  • C. van den Enden
    C. van den Enden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions