Dunlop Sport verlengt contract met Geodis tot 2015

Dunlop Sport verlengt contract met Geodis tot 2015
23-02-2011 13:23 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
VENLO/ROTTERDAM - Dunlop Sport en Geodis Logistics hebben recentelijk het bestaande servicecontract verlengd met een additionele periode van 4 jaar, tot 2015. Sinds november 2002 verzorgt Geodis Logistics in Venlo de warehousing services, aangevuld met Value Added Services (VAS) voor vijf verschillende sportmerken binnen de Dunlop Sport brands. Daarnaast verzorgt Geodis de inbound flow vanuit het Verre Oosten en worden hun orders vanuit Venlo naar de klanten in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Benelux gestuurd.

"In de afgelopen 8 jaar heeft Geodis een constant hoog kwaliteitsniveau kunnen realiseren en daarom zijn wij blij dat we deze service voor de komende 4 jaar weer hebben kunnen vastleggen", aldus Juergen Pfarr, Supply Chain Operations Manager Dunlop.

Tevens zijn beide organisaties overeengekomen om in 2011 SAP WMS te gaan implementeren om zodoende nog meer mogelijkheden voor optimalisatie en serviceverbeteringen in deze groeiende markt te gaan realiseren.

Dunlop Sport is een van de meest succesvolle sportmerken van de 20ste eeuw, gebruikt door enkele van de grootste legendes in de sporthistorie. Dunlop staat bekend om zijn innovatieve racket sport producten en prestaties, gericht op het ontwikkelen van nieuwe technologieën bouwend op een glorieus erfgoed.
Geodis Benelux is specialist op het gebied van alle logistieke diensten waaronder lucht- en zeevracht, warehousing, de opslag en het beheer van goederen en douaneactiviteiten, transport en groupage.

Met vestigingen in Antwerpen, Venlo, Venray, Almere en Rotterdam verzorgt Geodis Benelux een uitgebreide dienstverlening op het gebied van Retail, High-Tech, Pharma en Chemicals aan een grote range klanten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden