Transport Online - Barloworld met VNA simulator op Transport & Logistiek 2011

Barloworld met VNA simulator op Transport & Logistiek 2011

Barloworld met VNA simulator op Transport & Logistiek 2011
22-02-2011 16:29 | Algemeen | auteur de redactie
De zesde editie van Transport & Logistiek 2011 vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch op 15 & 16 maart. Deze beurs wordt gelijktijdig georganiseerd met de verpakkingsbeurs de EMPACK. Er zal worden ingezet op kruisbestuiving, waarbij de nadrukkelijke focus van het beursprogramma ligt op magazijnen en de groothandel.

Transport & Logistiek 2011 staat geheel in het teken van intern transport & logistiek en wegtransport.

VNA simulator
Met deze ontwikkelingen in ogenschouw is er speciaal uit Italië een echte VNA simulator van Hyster overgekomen voor de beurs. Barloworld geeft op haar stand (nummer B1011) een virtuele tour door een magazijn. Bezoekers kunnen plaatsnemen in een Verry Narrow Asle simulator. Hiermee kan een Hyster VNA truck in een virtueel magazijn bestuurd worden. Deze verrichtingen zijn voor mede-bezoekers op de stand te volgen via een scherm. Naast het uitproberen van de simulator kunt u met de Barloworld standbemanning natuurlijk van gedachten wisselen over uw eigen magazijn situatie.Gratis toegangskaarten
Wilt u Barloworld graag komen bezoeken of bent u benieuwd naar de VNA simulator? Vraag dan via info@barloworld.nl geheel gratis toegangskaarten aan en bezoekt Barloworld op stand B1011.


NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,637
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions