Samenwerkingsovereenkomst aanleg truckparking Vossenberg ondertekend

Samenwerkingsovereenkomst aanleg truckparking Vossenberg ondertekend
27-07-2016 16:27 | Overig | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Vanochtend, woensdag 27 juli, hebben betrokken partijen de samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de aanleg van de Truckparking op Vossenberg.

De truckparking kan naar verwachting dit najaar in gebruik worden genomen. Alle betrokken partijen, Vitaal Vossenberg, Kastbogten, Loven, Versteijnen, BORT, de gemeente Tilburg en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij zijn zeer verheugd met deze belangrijke stap.

Op de truckparking is straks plaats voor circa 100 vrachtwagens.

De verwachting is dat de truckparking omstreeks 1 oktober 2016 open gaat, op voorwaarde dat de benodigde vergunningen tijdig verleend zijn en alle besluiten genomen. Vanaf dat moment worden vrachtwagenchauffeurs op Vossenberg, Loven en Katsbogten verwezen naar de truckparking op Vossenberg als zij (lang) willen parkeren of overnachten.

Ook worden de chauffeurs er op geattendeerd dat het parkeerverbod voor vrachtwagens op Vossenberg 1 december 2016 ingaat. Op Loven en Katsbogten zijn er nog wel een aantal plaatsen waar vrachtwagens (kort) mogen parkeren.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden