Transport Online - Duitse politie op zoek naar twee mannen die toekeken hoe vrachtwagenchauffeur levend verbrandde [+foto]

Duitse politie op zoek naar twee mannen die toekeken hoe vrachtwagenchauffeur levend verbrandde

Duitse politie op zoek naar twee mannen die toekeken hoe vrachtwagenchauffeur levend verbrandde [+foto]
27-07-2016 11:14 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

GINSHEIM-GUSTAVSBURG(D) - In opdracht van de rechtbank van Darmstadt is de Duitse politie op zoek naar twee, tot nu toe  onbekende, mannen die worden verdacht van het niet verlenen van hulp.

Op 8 juli jongstleden rond 14:50 uur is op de Duitse A60 een 58-jarige vrachtwagenchauffeur na een vreselijk ongeval tussen twee vrachtwagens levend verbrand in zijn cabine. De bovenstaande foto werd genomen toen de hulpdiensten net gearriveerd waren op de plek des onheils.

Terwijl twee hulpverleners tevergeefs probeerden de beknelde vrachtwagenchauffeur uit zijn cabine te krijgen stonden deze twee mannen de reddingsactie met hun mobiele telefoon te filmen in plaats van te helpen bij de reddingsactie.

De rechtbank onderzoekt nu of de dood van de vrachtwagenchauffeur voorkomen had kunnen worden door de twee onbekende mannen wanneer zij ingegrepen hadden en of de mannen verwijtbaar gedrag opgelegd kan worden.

De politie roept op getuigen zich te melden. De beide mannen droegen een groene werkbroek. Eén van de mannen was lang, ongeschoren en gekleed in een bruin polo shirt. De tweede persoon droeg een blauw/grijs shirt en had kort geschoren lichtkleurig haar.

Getuigen worden verzocht te bellen met de Duitse politie: 0049 (0)6151/87560.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,288

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions