Transport Online - Savoye en Retrotech combineren service en support

Savoye en Retrotech combineren service en support

Savoye en Retrotech combineren service en support
09-02-2011 09:39 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
PARIJS - Savoye, de Europese leverancier van geautomatiseerde logistieke oplossingen heeft het Amerikaanse Retrotech, dienstverlener van logistieke engineeringoplossingen, overgenomen. Retrotech is gevestigd in Rochester, in de staat New York. De gezamenlijke omzet bedraagt circa 100 miljoen euro. Met de overname heeft Savoye een complementair aanbod en lokale kwalitatief hoge ondersteuning aan het eigen portfolio van producten en diensten toegevoegd.

"Retrotech beschikt over een solide reputatie in de levering van technologische producten en eerste klas ondersteuning. Hierdoor kunnen wij nu onze Amerikaanse klanten hetzelfde niveau van dienstverlening bieden. Wij kunnen nu gebruik maken van hun reputatie, de expertise van de Retrotech-medewerkers en het managementteam onder leiding van Pete Hartman", zegt Frédéric Mancion, CEO van Savoye.

Savoye levert apparatuur voor geautomatiseerde orderpicking en transport, gemechaniseerde verpakkingen voor de scheepvaart en snelle sorteer-en-handling van pallets. Het bedrijf ontwikkelt ook softwareoplossingen voor warehouses, transport en supplychain. Retrotech is pioneer in Automated Storage & Retrieval Systems (ASRS), geautomatiseerde opslag en zoeksystemen. Het bedrijf bestaat sinds 1985 en werkt in opdracht van een aantal grootste Noord-Amerikaanse warenhuizen.

"Samen met Savoye bieden wij klanten een brede scala aan capaciteiten en expertise binnen de logistieke sector die hun bedrijfsresultaten bevorderen", zegt Pete Hartman CEO van Retrotech.

"Onze samenwerking zal een positief effect hebben op onze medewerkers en zakelijke relaties met klanten en leveranciers, met name in het geval van onze multinationale klanten", zegt Frédéric Mancion, CEO van Savoye.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,637
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions