Clicky


Faymonville semi-dieplader met Hertoghs schuifzeilcarrosserie voor BS Forklifts

Faymonville semi-dieplader met Hertoghs schuifzeilcarrosserie voor BS Forklifts
26-07-2016 09:48 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ROOSENDAAL - BS Forklifts is in 1985 begonnen als handelaar in gebruikte heftrucks en sinds die tijd gestaag uitgegroeid tot een internationale speler van formaat. Vanuit het moderne ruime pand in Raamsdonksveer met een totale opslagcapaciteit van maar liefst 20.000 m2 vindt de in- en verkoop plaats. Alle aangekochte machines worden getest en ondergaan een grondige inspectie en eventuele nodige reparaties worden uitgevoerd.

BS Forklifts investeert bij importeur Hertoghs Carrosserieën in een Faymonville MultiMAX semi-dieplader, door Hertoghs voorzien van een schuifzeilcarrosserie.

De 3-assige MultiMAX is lucht geveerd en voorzien van een naloop gestuurde as. Doordat de te vervoeren machines vaak een geringe bodemvrijheid hebben is een zo klein mogelijke hellingshoek tijdens belading van essentieel belang. Daarom is de semi voorzien van een afgeschuinde laadvloer en uitgerust met een set extra lange dubbelvouwende oprijrampen met een totale lengte van ruim 4.20 meter. Tevens is er een hydraulisch hefbed achter de zwanenhals voorzien, zodat de volledige laadvloerlengte benut kan worden.

De gehele laadvloer alsook de opritten zijn ingelegd met roosters, zodat de machines tijdens het laden en lossen maximale grip hebben.

De schuifzeilcarrosserie is uitgenut naar de maximaal wettelijk hoogte van 4.000 mm. en voorzien van een hefdak. Het is ook van de achter- naar de voorzijde te openen, voor extra ruimte tijdens het laad- en losproces. Aan beide zijden zijn 3 verplaatsbare stalen rongen geplaatst. Tot slot is de carrosserie voorzien van een set fraaie full-color schuifzeilen.