CartonCube weegt en meet snel en nauwkeurig

CartonCube weegt en meet snel en nauwkeurig
24-01-2011 15:25 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
ROSSUM - Logitrade, al meer dan twintig jaar actief in het ontwikkelen van logistieke oplossingen, lanceert de CartonCube. Een snel en buitengewoon nauwkeurig werkend meet- en weegapparaat, dat het verwerken van pakketten voor verzending een stuk eenvoudiger maakt.

De CartonCube is door Logitrade in eigen beheer ontwikkeld, in samenwerking met een Duitse fabrikant. De know-how van twintig jaar meet- en weeg-ervaring is in deze nieuwe oplossing verwerkt.De CartonCube werkt op basis van ultrasoon techniek en weegt en meet pakketten daardoor zeer nauwkeurig. Het apparaat zal op korte termijn gecertificeerd zijn voor officiële toepassingen in heel Europa.

Omdat het steeds belangrijker wordt om bij transport van goederen de exacte afmetingen en gewichten van pakketten te kennen, zal de CartonCube voor veel bedrijven een onmisbaar instrument blijken. Binnen twee seconden zijn lengte, breedte, hoogte, volume en gewicht bekend.De CartonCube kan tot wel 500 pakketten per uur verwerken en functioneert probleemloos bij temperaturen tussen -10 en +40° C.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,468

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden