Clicky

 
Transport Online - Dode en gewonden bij ongelukken op A58

Dode en gewonden bij ongelukken op A58

Dode en gewonden bij ongelukken op A58
22-07-2016 08:44 | Ongevallen | auteur ANP

TILBURG - Door een ongeluk op de A58 bij Bavel (Noord-Brabant) is vrijdagochtend een 26-jarige man uit Tilburg om het leven gekomen. De automobilist belandde met zijn auto ondersteboven in de sloot. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend, meldde de politie.

Even verderop, op hetzelfde traject, was een ernstig ongeluk met meerdere auto's, meldden de ANWB en de VerkeersInformatieDienst (VID). Vier mensen raakten gewond, van wie een er ernstig aan toe is, zei de politie. Een aantal zat bekneld. De brandweer moest eraan te pas komen om ze te bevrijden.

De A58 tussen Tilburg richting Breda was enige tijd afgesloten voor verkeer. Rond 08.00 uur werd de weg weer vrijgegeven. Bij Bavel is nog wel een rijstrook dicht.

De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend. Op het moment van de ongelukken was er een forse regenbui, waarbij in korte tijd veel regen naar beneden kwam.

De ANWB verwacht vrijdag extra drukte op de wegen. In Zuid-Nederland begint de schoolvakantie en in het midden van het land begint de bouwvakvakantie. Bovendien wordt veel drukte verwacht rond Nijmegen wegens het einde van de Vierdaagse en de start van het muziekfestival Zwarte Cross in de Achterhoek.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden