Clicky


Dode bij ongeluk op A6 bij Almere

Dode bij ongeluk op A6 bij Almere [+foto]
21-07-2016 13:26 | Ongevallen | auteur ANP

ALMERE - Een ongeluk op de A6 in de buurt van Almere heeft donderdag aan een persoon het leven gekost. Dat meldt de politie Flevoland. De weg is tussen Almere-Poort en Almere Haven gesloten.

Het slachtoffer was een 45-jarige man uit Zaanstad. De oorzaak van het ongeluk wordt onderzocht. De ANWB meldde kort voor 14.00 uur dat de A6 weer open is.

Het autoverkeer had donderdag met relatief veel ongelukken te kampen. Op de A50 Arnhem-Apeldoorn, bij Loenen, kantelde een vrachtwagen met pinda's. De weg werd gesloten zodat de lading kon worden opgeruimd, maar even na 13.00 uur waren alle rijstroken weer vrijgegeven.

Op de A1 was het op twee plaatsen raak. In de richting Amsterdam-Apeldoorn is bij Voorthuizen een ongeluk gebeurd op de linkerrijstrook. Het verkeer loopt daar twee uur vertraging op. De andere kant op, bij Kootwijk, gebeurde ook al een ongeluk. Een vrachtwagen kantelde daar en ligt half in de berm, half op de rechterrijstrook. De weg ging daar even dicht om een traumahelikopter te laten landen.