Transport Online - Logwin met nieuw logistiek centrum in Shanghai

Logwin met nieuw logistiek centrum in Shanghai

Logwin met nieuw logistiek centrum in Shanghai
21-12-2010 13:25 | Algemeen | auteur de redactie
De wereldwijd actieve logistieke dienstverlener Logwin heeft in Shanghai een nieuwe vestiging voor warehousing geopend. Het moderne logistieke centrum in de vrijhandelszone Wai Gao Qiao werd eind september van dit jaar in gebruik genomen.

"Al meer dan tien jaar zijn wij in Wai Gao Qiao gevestigd", zegt Ronnie Rong, het hoofd van de Logwinvestiging in Shanghai. "We moesten naar een groter gebouw verhuizen omdat er bij onze klanten steeds meer vraag is naar oplossingen voor warehousing en naar bijkomende individuele prestaties. Nu zijn de randvoorwaarden hiervoor perfect: in vergelijking met de 1.500 m² waarover we tot nog toe beschikten, kunnen we nu gebruikmaken van een dubbel zo grote oppervlakte."

Goede verbindingen
Het nieuwe logistieke centrum ligt heel gunstig, in de buurt van de haven van Wai Gao Qiao en de nationale snelweg. Het beschikt over een oppervlakte van ca. 3.000 m² voor opslag en logistiek, over een douaneloods en een temperatuurgecontroleerde zone. Behalve freight management, warehousing en distributie behoren douaneafhandeling en talrijke value added services tot het aanbod.Ronnie Rong: "Wij voeren bijvoorbeeld kwaliteitscontroles uit, verpakken producten opnieuw of voorzien ze van een label." In Wai Gao Qiao is Logwin onder andere actief voor klanten uit de machinebouw, uit de auto- en de elektronicasector.

Uitgebreide competentie in China
In de regio Shanghai heeft Logwin nog twee andere logistieke centra: de vestiging in Baoshan is speciaal ingericht op de eisen van de modesector en de hightechindustrie; het Container Freight Station in Lingang, in de buurt van de diepzeehaven Yangshan, gebruikt Logwin hoofdzakelijk voor consolideringsdiensten. In heel China heeft Logwin momenteel meer dan twintig eigen vestigingen. Als Wholly Owned Foreign Enterprise (WOFE) bezit de onderneming nationale A-licenties voor handel en logistiek.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions