A2B-online BV en Bakker.com intensiveren samenwerking

A2B-online BV en Bakker.com intensiveren samenwerking
19-07-2016 10:21 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HILLEGOM - A2B-online BV heeft recentelijk twee nieuwe schuifzeiltrailers in de huisstijl van Bakker.com uit Hillegom in gebruik genomen. Deze outdoor advertising straalt de gedachte van Bakker.com uit: ‘The joy of gardening starts here’.

Bakker.com en A2B-online BV hebben al een aantal jaren een succesvol samenwerkingsverband. Met een nieuw contract en de twee nieuwe opleggers in de huisstijl van Bakker.com bevestigen beide partijen het vertrouwen in elkaar en kijken samen positief naar de toekomst.

Bakker.com is in ruim 70 jaar uitgegroeid tot de grootste online tuinspecialist van Europa. Als marktleider op het gebied van groenproducten per post, met een omzet van 135 miljoen euro, exporteert ze dagelijks bloembollen, planten, zaden en tuinaccessoires rechtstreeks naar de eindgebruiker in 19 Europese landen. De groenproducten komen van Nederlandse bodem.

Vanuit het hoofdkantoor in Lisse - in het hart van de bollenstreek - zorgen ruim 150 vaste medewerkers en 500 seizoenmedewerkers voor de verzending van 3,5 miljoen bestellingen per jaar. Een uitgekiend logistiek proces maakt het mogelijk dat alle groenproducten zo vers mogelijk bij de klant worden bezorgd. Bovendien zijn Bakker en de Keukenhof buren, aan wie Bakker elk jaar zo'n 200.000 bloembollen aanlevert voor een prachtig eigen veld. Sinds 2015 werken zij ook samen aan inspiratietuinen op het park.

A2B-online BV is een transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van deelzendingen en volle ladingen van en naar het Verenigd Koninkrijk vanuit Nederland, Belgie en Duitsland. Ook biedt het bedrijf totaaloplossingen op het gebied van freight management. A2B-online BV heeft kantoren in Waddinxveen, Felixstowe en Wroclaw. Sinds 2013 opereert A2B-online via het zusterbedrijf A2B-online Container BV een succesvolle containerdienst tussen Moerdijk en Thamesport, Immingham, Teesport en Blyth met 14 afvaarten per week.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden