Clicky


Eurolines lanceert nationaal busvervoer

Eurolines lanceert nationaal busvervoer
19-07-2016 09:48 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

DUIVENDRECHT - Eurolines start per direct met het aanbieden van nationale lijndiensten per bus met opstapmogelijkheden in Amsterdam Duivendrecht, Utrecht, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Den Haag en Groningen. De diensten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast wordt er met gratis wifi, verstelbare stoelen en airconditioning ingezet op reizigerscomfort.

Tarieven

Eurolines biedt het hele jaar door zeer concurrerende tarieven, zowel vooraf geboekt als last minute. Het is bijvoorbeeld al mogelijk om te reizen van Amsterdam Duivendrecht naar Groningen voor € 9, van Rotterdam naar Amsterdam Duivendrecht voor maar € 4, of van Breda naar Amsterdam Duivendrecht voor € 4.

Door het aanbieden van aantrekkelijk nationaal busvervoer in Nederland wil Eurolines nieuwe reizigers aantrekken, die veelal een stedentrip, dagje uit of weekendje weg plannen. Door de combinatie met het internationale netwerk van Eurolines ontstaan verbindingen die Nederlandse steden snel en comfortabel onderling en met buitenlandse steden verbinden.

Het langeafstand busvervoer is een van de meest milieuvriendelijke wijzen van vervoer, zelfs groener dan de trein.  Binnen Eurolines wordt dit op verschillende manieren ondersteund. Zo is Eurolines lid van de campagne The Climate Group’s: We’re in this together met als focus het verlagen van CO2-uitstoot. Daarnaast zijn de bussen die ingezet worden niet ouder dan drie jaar en voldoen ze aan de meest recente milieueisen.