Clicky


Vakbeurs Transport & Logistics met ABN AMRO in zee als hoofdsponsor

Vakbeurs Transport & Logistics met ABN AMRO in zee als hoofdsponsor
19-07-2016 09:35 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

OOSTERHOUT - De vakbeurs Transport & Logistics heeft ABN AMRO, de sectorbank voor transport en logistiek, aangetrokken als hoofdsponsor. Beide partijen slaan de handen ineen om trends en kansen op de beursvloer te introduceren met als doel een bijdrage te kunnen leveren aan deze topsector. De vakbeurs vindt 29, 30 november & 1 december aanstaande plaats in Rotterdam Ahoy. Gedurende drie dagen ontmoeten professionals uit de logistieke sector deelnemers op het gebied van dienstverlening, multimodaal transport, havens en scheepvaart, material handling en IT.

The future of multimodal transport & logistics services

Transport & Logistics staat al tien jaar bekend als hét platform van de logistieke sector waar netwerken en het delen van kennis centraal staan. Het is het grootste landelijke event waar de gehele keten op de kaart wordt gezet en dat een belangrijke ontmoetingsplaats is voor partijen die actief zijn in deze dynamische sector. Verbindingen leggen is de uitdaging binnen Transport en Logistiek.

Dat geldt voor fysieke verbindingen op het gebied van infrastructuur, maar óók voor verbindingen tussen bedrijven in de logistieke keten en de rol die Mainports hierin spelen. Hierbij komt het erop aan slim gebruik te maken van data en innovaties die de nieuwste technologie mogelijk maakt. Dit staat volledig in het teken van een duurzame logistieke sector die Nederland nog sterker positioneert in Europa.

“Juist samen kunnen we nog meer aandacht geven aan een sector waar de groei al stevig is ingezet”, aldus Corine Visser, Marketing Event Manager bij Easyfairs.

”Zo is Nederland koploper in duurzaamheid, blijkt uit het rapport van de Wereldbank. Er is echter nog veel resultaat te behalen. Krachten binnen de sector kunnen nog beter worden benut en daarom is dit ook een belangrijk thema op de beurs. Naast aanwezigheid van verschillende branchepartijen is ABN AMRO gedurende drie dagen met een team aanwezig en zal zij over diverse logistieke thema’s een inhoudelijke bijdrage geven. Op deze manier kunnen we de bezoekers een visie op de markt geven en gaan we graag met hen in gesprek.”