Politieagenten neergeschoten in Baton Rouge

Politieagenten neergeschoten in Baton Rouge
17-07-2016 17:12 | Buitenland | auteur ANP

BATON ROUGE - In de Amerikaanse stad Baton Rouge zijn zondag in de omgeving van het hoofdbureau van politie drie agenten doodgeschoten en verscheidene anderen verwond. Ze werden in de val gelokt en onder vuur genomen na een melding van een schietpartij.

De vermoedelijke schutter werd in een vuurgevecht doodgeschoten. De politie zocht nog een tijdje naar mogelijke handlangers, maar concludeerde dat hij waarschijnlijk alleen had gehandeld. De identiteit en het motief van de man waren nog niet bekend.

In Baton Rouge, de hoofdstad van de staat Louisiana, werd onlangs een zwarte cd-verkoper, Alton Sterling, door twee blanke politieagenten tijdens een worsteling op de grond doodgeschoten. Omstanders maakten beelden van het incident en verspreidden die via social media, wat tot grote woede leidde.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden