Clicky


 


Nieuwe lzv's voor Kruidvat

Nieuwe lzv's voor Kruidvat
15-07-2016 10:46 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HETEREN - Voor A.S. Watson heeft Cornelissen Transport twee lzv's in de huiskleuren van Kruidvat aangeschaft die onlangs in gebruik zijn genomen.

Lzv’s zijn langere zwaardere vrachtwagencombinaties van maximaal 25,25 meter lang en maximaal 60 ton zwaar, welke door hun hogere laadvermogen minder CO2 uitstoten. Vandaar dat deze ook wel ecocombi's worden genoemd.

Door het inzetten van deze dubbele city lzv’s met doorlaadsysteem en sliders wordt wederom een belangrijke bijdrage geleverd aan het verminderen van CO2 en fijnstof uitstoot: het groene rijden, wat bij Cornelissen Transport hoog in het vaandel staat.

Dagelijks vertrekken chauffeurs Ronny van Zetten en Wei-Lin Shen met de LZV’s vanuit het distributiecentrum van A.S. Watson in Heteren met de Kruidvat producten naar de Cornelissen Transport ontkoppelpunten. Eén naar Rouveen (bij Zwolle) en de ander naar Tilburg. Met de kleinere vrachtwagencombinaties die na ontkoppeling van de lzv’s ontstaan, worden de Kruidvat filialen bevoorraad in het noorden en het zuiden van het land.

De Kruidvat lzv’s zijn officieel overgedragen door algemeen directeur Henk Cornelissen aan Antoine Doppenberg, Manager Outbound van A.S. Watson bij DC Geel, het nieuwe logistieke centrum in Heteren waar onder andere de retourstromen worden verwerkt. Efficiënt en duurzaam rijden, twee belangrijke pijlers voor zowel A.S. Watson als Cornelissen Transport.

Foto's

  • Cornelissen
    Cornelissen
  • Accuraat Verhuur
  • CSE
    CSE
  • CSE
    CSE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions