Havenbedrijf Rotterdam en Luxor verlengen succesvolle samenwerking

Havenbedrijf Rotterdam en Luxor verlengen succesvolle samenwerking
14-07-2016 17:42 | Haven Nieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Alweer 15 jaar zijn het Havenbedrijf Rotterdam en Luxor Theater Rotterdam verbonden als partners. Vandaag wordt dit sponsorcontract in het World Port Center verlengd door de ondertekening van een nieuwe overeenkomst voor drie jaar.

“De samenwerking met het Luxor sluit naadloos aan bij onze ambities op het gebied van ondersteuning van cultuur in Rotterdam”, zegt Richard van der Eijk, Hoofd Communications & External Affairs bij het Havenbedrijf.

Het Havenbedrijf sponsort partners die werken aan wereldklasse en tegelijkertijd een hart voor de omgeving hebben. Een verlenging van het contract is dan ook een logisch vervolg volgens Van der Eijk.

“We zijn een maatschappelijk betrokken organisatie en blijven onze partnerships ontwikkelen. In de volle breedte willen we een constructieve bijdrage leveren aan de stad Rotterdam en dat doen we met aandacht voor kwaliteit”, vertelt Van der Eijk. “Zowel aan het haven- en industriegebied als aan de leefbare stad en haar bewoners. Luxor is al vele jaren een goede partner van het Havenbedrijf en blijft dat nu in ieder geval tot 2019.”

Partnership Luxor
Luxor slaat als culturele ondernemer steeds vaker zijn handen ineen met het bedrijfsleven en gaat samenwerkingen aan op het gebied van seminars en sponsorschappen.

Marc van Kaam, directeur van het Luxor Theater, is verheugd over de verlenging van het partnership: “We zijn blij dat het Havenbedrijf Rotterdam, een Luxor-partner van het eerste uur, de samenwerking heeft verlengd”, zegt Van Kaam.

“Een van de onderdelen van deze samenwerking is onze deelname aan de Wereldhavendagen in september, waarbij Luxor een exclusieve en gratis Smartest Light & Sound show aanbiedt.”

Dag van de Haven

Als onderdeel van het sponsorcontract heeft het Havenbedrijf ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het theater. Het Havenbedrijf faciliteert zo onder meer de Havenvereniging die op de tweede donderdag in december traditiegetrouw De Dag van de Haven organiseert in het nieuwe Luxor.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden