Clicky


Nieuwe DAF afgeleverd aan Zwier Veldhoen

Nieuwe DAF afgeleverd aan Zwier Veldhoen
14-07-2016 13:16 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DEVENTER - Vandaag is een DAF FT CF.400 met slaap cabine afgeleverd aan Zwier Veldhoen te Deventer.

Deze DAF is onder andere voorzien van een koellade, stand verwarming, luxe chauffeursstoel en een 845 liter brandstoftank. Ook heeft men gekozen voor een AS-tronic versnellingsbak met 12 versnellingen en het volledige veiligheidspakket; A.C.C./LDW/FCW en AEBS.

Zwier Veldhoen is een modern transportbedrijf met rond de tachtig medewerkers. Dagelijks verzorgen zij gemiddeld 3500 zendingen voor hun verladers in de BeNeLux en Duitsland. Dit hele gebied kunnen en willen ze uiteraard niet helemaal zelf verzorgen, daarom zijn zij samen met 16 partners lid van TransMission.

Binnen TransMission heeft elke deelnemer een eigen afgebakend gebied om te bezorgen. Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn zowel de thuisbasis als de voertuigen uitgerust met de allernieuwste technieken voor onder andere planning, communicatie, positiebepaling, track & tracé etc.

Bij Zwier Veldoen is men zich er terdege van bewust dat de voertuig-bewegingen uitermate milieubelastend is en daarom is men continu op zoek naar schonere en efficiëntere vormen van vervoer. En daar speelt DAF een belangrijke rol in.