Clicky


Renault Trucks gaat voor robuust en avontuur op IAA 2016

Renault Trucks gaat voor robuust en avontuur op IAA 2016
14-07-2016 10:59 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HANNOVER - Op de IAA 2016 van Hannover (22 tot 29 september) stelt Renault Trucks zijn volledige gamma voertuigen tentoon. Van de Renault Trucks T Maxispace High Edition tot de nu al emblematische K-reeks: robuustheid staat centraal op de stand. Bezoekers kunnen er ook de MKR-vrachtwagen bewonderen, die net Dakar en de Silk Way Rally heeft gereden, evenals tal van animaties.

Renault Trucks stelt negen voertuigen tentoon op stand A21 in hal 17 van het 66e IAA-salon van Hannover, dat plaatsvindt van 22 tot 29 september 2016. Langeafstandsvoertuigen, bouwvoertuigen, distributievoertuigen, een rallyvrachtwagen en diverse animaties zetten de historische robuustheid van het merk met de ruit in de schijnwerpers.

In het segment van de langeafstandsvoertuigen kunnen bezoekers exclusief kennismaken met de Renault Trucks T Maxispace High Edition, een speciale uitvoering van de T520. Ook kunnen ze plaatsnemen in een doorsnede van een T High-cabine om de ergonomie en de zichtbaarheid ervan te ervaren en vooral het comfort te testen van deze vrachtwagen, die tijdens de jongste editie van het Salon van Hannover werd verkozen tot Internationale Vrachtwagen van het jaar 2015.

Wat het bouwgamma betreft, stelt Renault Trucks een speciale versie van de K voor, die zich specifiek tot de Duitse markt richt: de K480 Skorpion. Ook de Renault Trucks K van MKR Adventure wordt, na zijn recente prestaties in Dakar en de Silk Way Rally, voor het eerst voorgesteld aan het publiek. Deze vrachtwagen biedt bovendien een uniek extraatje want dankzij twee rijsimulatoren aan boord kunnen bezoekers zelf de sensaties van een rallyrit ervaren.

Bezoekers op de Renault Trucks-stand kunnen ook een workshop vrachtwagenpersonalisering volgen, 'Pimp my truck!' gedoopt. Sven Punke, Marcel Barth en hun team van het Truck Tuning Center, die werden geprezen voor hun 'Avatar'-vrachtwagen tijdens de jongste Grote Prijs voor Vrachtwagens op de Nürburgring, zijn aan het werk op de 300 m2 grote ruimte die Renault Trucks voor hen heeft voorbehouden. Airbrushen, demontage en montage van onderdelen, originele bekledingen voor de cabine...

Gedurende de hele IAA wordt een Renault Trucks T High gepersonaliseerd. Toeschouwers kunnen niet alleen de tuningactiviteiten en gebruikte accessoires bewonderen maar ook de robuustheid van het voertuig.

Om bezoekers de mogelijkheid te bieden de actualiteit op de stand en de evolutie van de personalisering te volgen, zal Renault Trucks reportages aanbieden en de show Pimp my truck! uitzenden via de sociale netwerken.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,642

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions