Clicky


Vader en dochter hebben engeltje op schouder bij ongeval A15

Vader en dochter hebben engeltje op schouder bij ongeval A15 [+video]
14-07-2016 09:23 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

RHOON - Woensdagavond is ter hoogte van Pernis een ernstig ongeval gebeurd. Op foto's was te zien dat de cabine volledig afgebroken was van de vrachtwagen.

Donderdagochtend ontvingen wij van de chauffeur een berichtje dat hij, en zijn 14-jarige dochter, op wat schrammen en de schrik in de benen, ongedeerd zijn.

De chauffeur meldt: "We leven nog!" en vervolgt: "Mijn dochter was voor het eerst mee. We waren onderweg naar Engeland."

Hij reed rechts en verplaatste zich naar links omdat hij richting Bergen op Zoom moest. "Bij het naar links gaan raakte ik net de berm. Er liggen daar twee of drie nieuwe asfaltlagen op elkaar. Dus de berm is meteen een stoephoogte verschil. Dat probeerde ik te corrigeren, maar aangezien de hele combinatie die correctie op moest pikken tegen een 'stoeprand', was er geen redden meer aan."

"Gelukkig is de vrachtwagen geschaard waardoor de oplegger naast ons terecht is gekomen en we achterwaarts de vangrail in zijn gegaan."

"Politie, ambulancepersoneel en omstanders waren allemaal zeer verbaasd dat wij 'vrolijk' uitstapten. We hebben enkel wat schaafwonden hier en daar."

De chauffeur maakte na het ongeval het volgende filmpje: