Transport Online - Internationale profilering logistieke regio Venlo

Internationale profilering logistieke regio Venlo

Internationale profilering logistieke regio Venlo
24-11-2010 09:20 | Algemeen | auteur de redactie
VENLO – Wethouders Mark Verheijen en Jan Loonen van Venlo en Venray hebben samen met Dirk ’t Hooft, directeur NDL, dinsdag 23 november met de naam Viaport Venlo een start gemaakt met de internationale profilering van de logistieke regio Venlo.

Onder de naam Viaport Venlo willen logistieke ondernemers, onderwijsinstellingen en belangenorganisaties zich wereldwijd profileren als regio, die op logistiek gebied veel te bieden heeft aan internationale bedrijven, investeerders en vervoerders. De campagne toont regio Venlo als toplocatie, met topkennis en topmedewerkers.

Ambassadeurs van de campagne zijn onder meer NDL, NV Industriebank LIOF, Development Company Greenport Venlo, en de regionale bedrijven zelf. Verder is sinds dinsdag de website www.viaportvenlo.com online.De website geeft een overzicht van de logistieke bedrijvigheid in de regio, de verschillende innovatieve projecten en de samenhang van regio Venlo met de mainports van Antwerpen, Rotterdam en Duisburg. Verder presenteert zich een groot aantal logistieke bedrijven. Dit aantal zal, naar verwachting, de komende weken nog verder toenemen.

Viaport Venlo komt voort uit de strategische agenda, die de logistieke sector anderhalf jaar geleden heeft opgezet. Het werd uitgewerkt door NV Regio Venlo in samenwerking met Development Company Greenport Venlo en de gemeenten Venlo en Venray.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions