Clicky


Eerste diploma's OT&L uitgereikt

Eerste diploma's OT&L uitgereikt
13-07-2016 16:30 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

RIJSSEN-HOLTEN - Vandaag, woensdag 12 juli, hebben zes leerlingen van Opleidingscentrum Transport & Logistiek hun diploma “chauffeur wegvervoer” mogen ontvangen. Naast een  diploma en een vaste  baan bij het stagebedrijf, ontvingen ze een mooie softshell jas met logo.

Op 1 september 2015 zijn deze leerlingen samen met zestien anderen aan hun tweejarige opleiding bij OT&L aan de Morsweg te Rijssen begonnen.  Normaal duurt de opleiding twee jaar maar omdat deze zes leerlingen gebruik hebben kunnen maken van het versnelde traject,  kunnen ze naee jaar al de weg op bij hun nieuwe baas. De overige leerlingen hopen het komende schooljaar hun opleiding af te ronden.

Deze prachtige opleiding tot Chauffeur wegvervoer met Baangarantie gaat ook het komende schooljaar weer van start. De praktijkopleiders van de verschillende bedrijven alsook de docenten van het ROC staan na de vakantie weer klaar om de jonge enthousiaste leerlingen op te leiden tot volwaardige chauffeurs. 

De intakegesprekken met de nieuwe leerlingen hebben inmiddels plaatsgevonden en ook de toewijzing aan een leerbedrijf is afgerond.