Clicky


Kerry Logistics verhuisd naar Schiphol

Kerry Logistics verhuisd naar Schiphol
13-07-2016 09:44 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Kerry Logistics Network Limited in Amsterdam is verhuisd. Het nieuwe kantoor met 24/7 warehouse-faciliteiten is gevestigd op "Freight Terminal 207". Deze strategische locatie ligt op slechts vijf minuten van de luchthaven en 30 minuten van de Rotterdamse haven.

Op haar nieuwe locatie biedt Kerry Logistics de vertrouwde, hoogwaardige dienstverlening én meer. De organisatie heeft de ruimte om haar activiteiten uit te breiden met onder meer 24/7 operatie. Het warehouse op vrachtterminal 207 beslaat 20.000 m², 38 laaddokken, 10.500 palletplaatsen, cross docking-faciliteiten, bonded warehouse en high secure opslag- en handling-faciliteiten onder het TAPA-A certificaat.

"Met de verhuizing zetten we een strategische stap in het verder uitbouwen van onze luchtvrachtdivisie in Nederland", zegt Daniel Hegwein, Managing Director voor België en Nederland bij Kerry Logistics. "Freight Terminal 207" is een uitstekende locatie met alle benodigde faciliteiten. De aanwezigheid van talrijke diensten en oplossingen biedt ons nieuwe businessmogelijkheden en creëert kansen om onze flexibiliteit te vergroten en het serviceniveau te verhogen."

Aanvullend op de nieuwe 24/7 warehouse-service biedt Kerry Logistics Nederland luchtvracht, logistiek, fiscale vertegenwoordiging, pick en pack diensten, in-house douane-afhandeling en toegang tot het Europese truck-netwerk. Kerry Logistics beschikt in Nederland over faciliteiten op luchthaven Schiphol en in de Rotterdamse haven.

Foto's

  • KLM Touringcar
    KLM Touringcar
  • Sipke Appel
    PH-KVG (MSN 20211)
  • Sipke Appel
    PH-CKA (MSN 33694)
  • Sipke Appel
    Reg: F-GKXZ (MSN 4137)