Transport Online - Start spraakgestuurde distributie bij FloraHolland Naaldwijk

Start spraakgestuurde distributie bij FloraHolland Naaldwijk

Start spraakgestuurde distributie bij FloraHolland Naaldwijk
17-11-2010 15:11 | Algemeen | auteur de redactie
NAALDWIJK - Sinds deze week zijn de eerste medewerkers bij FloraHolland Naaldwijk succesvol aan de slag met Voice. Voice-technologie wordt toegepast bij de distributie van bloemen en planten. Informatie over de te verdelen bloementransactie wordt niet meer via papier gedeeld met de distributiemedewerker, maar door middel van gesproken tekst.

De medewerker krijgt zijn instructies via een koptelefoon en kan via een microfoontje ook reageren. Voice maakt in de sturing van het werkproces verbeteringen mogelijk. Resultaat is een betere kwaliteit van werken, met een lager foutenpercentage.

Gaston StarreveldNaaldwijk is de eerste vestiging van FloraHolland die gaat werken met Voice. Deze primeur werd feestelijk gevierd met als gastheer BN'er Gaston Starreveld, dé voice van Nederland. Timo Huges, algemeen directeur van FloraHolland, bestuurde een elektrotrekker en liet zich met Voice instrueren bij het ophalen van drie symbolische voorwerpen, waaronder een 'Voice-gecertificeerd' T-shirt, een terminal en een headset. Timo Huges overhandigde de voorwerpen uiteindelijk aan één van de medewerkers die over is gegaan op Voice. De 'voice' was in dit geval Gaston Starreveld.

De komende weken gaan ook de andere distributiemedewerkers van FloraHolland Naaldwijk over op Voice. FloraHolland Bleiswijk volgt in het voorjaar van 2011.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions