Clicky

 
Transport Online - Weekendafsluiting N50 Ens-Emmeloord

Weekendafsluiting N50 Ens-Emmeloord

Weekendafsluiting N50 Ens-Emmeloord
12-07-2016 17:15 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

ENS/EMMELOORD - Tussen vrijdagavond 15 juli 20.00 uur en maandagochtend 18 juli 06.00 uur is de N50 tussen Ens en Emmeloord in beide richtingen afgesloten voor al het wegverkeer.

Tijdens de weekendafsluiting worden de barriers verplaatst om de uitvoering van de laatste fase van de verbreding van de N50 mogelijk te maken.

Rijkswaterstaat verbreedt de N50 van 2x1 naar 2x2 rijstroken. Daarnaast wordt er een viaduct aangelegd ter hoogte van de Bomenweg bij Emmeloord.

Tijdens de weekendafsluiting worden de barrières verplaatst, zodat in de komende periode veilig gewerkt kan worden aan de laatste fase van de verbreding van de N50 tussen Emmeloord en de Vliegtuigweg. Ook wordt er gewerkt aan het viaduct over de Bomenweg.

Tijdelijke verkeerssituatie

Vanaf maandag 18 juli rijdt het verkeer in beide richtingen over 1 rijstrook gescheiden van elkaar door een barrier en is de afrit Emmeloord Zuid, Kamperweg komende vanuit Ens afgesloten voor het verkeer. Tevens is de verbindingsboog op de A6 vanuit Ens richting Lelystad afgesloten. Er geldt een maximale snelheid van 70km per uur.

Verkeer vanaf de A6 (Lelystad en Lemmer), richting Ens wordt omgeleid via de A6, afrit Urk (13) en de N352. Verkeer komende vanaf de N50 (Kampen en Ens) richting Emmeloord wordt omgeleid via de N352, toerit Urk (13) en A6 afrit Emmeloord (15). 

Borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden mogelijk uitlopen of worden uitgesteld.

Rijkswaterstaat vraagt de weggebruiker nadrukkelijk om rekening te houden met de gewijzigde verkeerssituatie en zich te houden aan de gestelde snelheden en inhaalverbod om zodoende de veiligheid voor weggebruikers en wegwerkers te waarborgen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions