Clicky


XPO Logistics door Nissan onderscheiden voor haar logistieke diensten

XPO Logistics door Nissan onderscheiden voor haar logistieke diensten
12-07-2016 11:01 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SANTANDER - XPO Logistics, een top tien wereldwijde leverancier van supply-chain oplossingen, is bij de toekenning van de jaarlijkse Operational Awards door Nissan Motor Manufacturing UK (NMUK) voor het derde jaar op rij onderscheiden met een Certificate of Merit. XPO Logistics ontvangt de onderscheiding voor haar uitmuntende prestaties in 2015 als leverancier van logistieke diensten voor de NMUK-vestiging in Sunderland, Verenigd Koninkrijk.

XPO Logistics verzorgt transportdiensten voor Nissan, inclusief het ophalen van auto-onderdelen bij leveranciers van Nissan in Spanje en Portugal, overbrenging van de onderdelen naar het distributieplatform in Bilbao en verder transport naar de Nissan-vestiging in Sunderland via een intermodale oplossing die bestaat uit een combinatie van land- en zeetransport.

José Luis Arenas, de Spaanse Managing Director Transport Solutions van XPO Logistics, zegt in een toelichting: “Wij vinden het een grote eer dat wij deze onderscheiding ontvangen van Nissan, een belangrijke klant en een onderneming die wereldwijd een uitstekende reputatie geniet. Wij werken al 20 jaar nauw samen met Nissan, en verzorgen efficiënte logistieke oplossingen die de onderneming helpen haar doelstellingen te realiseren.”

Michael Simpson, Production Control Director bij NMUK in Sunderland, merkt op: “Een betrouwbare supply chain is van essentieel belang voor het voldoen aan onze dagelijkse productie-eisen. Het team van XPO Logistics heeft een flexibele instelling en levert uitmuntende prestaties, en dit heeft ons opnieuw in staat gesteld het productiejaar succesvol af te sluiten.”

XPO Logistics heeft ruim 35 jaar ervaring in de auto-industrie en aanverwante sectoren. XPO Logistics verzorgt end-to-end oplossingen op maat zoals levering van importzendingen of -onderdelen aan fabrieken, logistiek en cross-docking, distributie van reserveonderdelen voor de vervolgmarkt, en Control Tower-, 4PL- en intermodale oplossingen. Het bedrijf heeft het grootste eigen wagenpark van Europa.