Wilhelminabrug van 18 juli tot en met 21 augustus afgesloten

Wilhelminabrug van 18 juli tot en met 21 augustus afgesloten
12-07-2016 10:55 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

DEVENTER - Rijkswaterstaat en de gemeente Deventer sluiten de Wilhelminabrug af voor groot onderhoud. Auto-, motor en vrachtverkeer kan vanaf maandag 18 juli 20:00 uur tot zondag 21 augustus 24:00 uur niet over de brug rijden.

Hinder

Landbouwverkeer, hulpdiensten en buslijn 171 kunnen tijdens de afsluiting, met de inzet van een speciale hulpbrug (een stalen plaat over het wegdek waar het betondek wordt vervangen), gebruik blijven maken van de brug. Tijdens de afsluiting zijn beide fietspaden beschikbaar voor voetgangers, (brom)fietsers en brommobielen (45-kilometerauto's).

De afsluiting vindt plaats in de zomervakantie omdat dan de minste hinder is te verwachten. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Na de afsluiting wordt gedurende tien weken de boog van de brug geschilderd. Daardoor zijn er twee versmalde rijstroken. Er geldt dan een snelheidsbeperking. 

Tips voor minder hinder

Verkeer moet in de aangegeven periode rekening houden met verkeershinder. De vertraging kan oplopen tot meer dan 15 minuten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden