Transport Online - PalletsOnly.com start palletophaalservice en palletreparatie op locatie

PalletsOnly.com start palletophaalservice en palletreparatie op locatie

PalletsOnly.com start palletophaalservice en palletreparatie op locatie
12-11-2010 10:17 | Algemeen | auteur de redactie
APELDOORN - PalletsOnly.com is met ingang van deze maand twee nieuwe unieke diensten begonnen. De marktplaats voor pallets verzorgt nu ook een online palletophaalservice en een unieke service voor palletreparatie op locatie.

Het laten ophalen van pallets is een dienst voor bedrijven die overtollige stapels hebben staan. Slechts het formulier invullen op de website volstaat al. Gebeurt dat voor 12.00 uur dan worden de pallets de volgende dag al opgehaald. De eerste ervaringen zijn zeer positief en leveren enthousiaste reacties op bij de testgebruikers. De dienst is gratis voor gangbare pallets vanaf 60 stuks. In overige gevallen wordt een kleine transportvergoeding berekend. Snel en simpel en zonder verdere rompslomp.

Volledig nieuw in Nederland is de reparatieservice. Door kapotte pallets op locatie te repareren worden transportkosten en het milieu bespaard. Na invullen van het formulier op PalletsOnly.com en het aanvaarden van de online offerte wordt een afspraak gemaakt. Op de aangegeven dag komt een speciale servicebus met een vakkundige reparateur ter plekke de pallets repareren en desgewenst sorteren. Alle typen houten pallets kunnen worden gerepareerd. Reparatie gebeurt onder officiële licentie van bijvoorbeeld EPAL indien nodig. De servicebus van PalletsOnly.com komt binnen heel Nederland voorrijden vanaf 150 pallets.

PalletsOnly.com breidt het dienstenpakket hiermee verder uit, wordt door steeds meer bedrijven herkend en gevonden als online specialist voor pallets. Oprichters Remco Tuinman en Jof Houben streven ernaar om, naast de palletmarktplaats en de nieuwe diensten, steeds meer innovatieve diensten aan te bieden voor de – nog enigszins traditionele -palletmarkt.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,829
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions