Clicky


Bertus Vredeveld neemt afscheid als directeur/eigenaar bij Vredeveld Transport

Bertus Vredeveld neemt afscheid als directeur/eigenaar bij Vredeveld Transport
08-07-2016 16:02 | Transport | auteur Redactie [FE]

BORNE - Bertus Vredeveld is samen met zijn broer Richard directeur en eigenaar van het transportbedrijf Vredeveld. Na 32 jaar is het goed geweest voor Bertus, hij is afgelopen vandaag met pensioen gegaan. "Ik geef de jongere generatie binnen het bedrijf nu de kans", zegt Bertus. Accountmanager Han Prenger wordt naast zijn huidige functie de bedrijfsleider in Borne.

De vader van Bertus richtte het bedrijf Vredeveld bijna tachtig jaar geleden op, samen met zijn zeven broers. Het bedrijf werd gevestigd in het Drentse Hoogersmilde en was in het begin in 1937 vervoerder van kalkzandsteen.

Bertus: "Later heeft het bedrijf zich omgevormd tot vervoerder van droge bulkgoederen, zoals zout, soda, plastic korrels en kalk. Ik ben per toeval in het familiebedrijf terecht gekomen, nadat ik aan de Rijksuniversiteit Groningen was afgestudeerd als socioloog. De eerste jaren werkte ik in Hoogersmilde."

Hij gaat ervan uit dat er na zijn vertrek niet veel zal veranderen binnen het bedrijf. "Het goede zal ongetwijfeld in stand worden gehouden. Ik wil graag een ieder in Borne bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de ontwikkeling van ons bedrijf tot nu toe."