Derde verlenging op rij van de samenwerking tussen CEVA en KPN

Derde verlenging op rij van de samenwerking tussen CEVA en KPN
28-10-2010 13:21 | Algemeen | auteur de redactie
HOOFDDORP - CEVA Logistics, wereldwijd toonaangevend als supply chain management bedrijf, heeft de samenwerking met KPN, marktleider in de telecom industrie in Nederland met nog eens drie jaar verlengd.

Het partnerschap dat in 2003 begon voorziet erin dat CEVA warehousing en order processing services alsmede distributie services en returns processing voor KPN zal verzorgen. Deze processen worden ondersteund door een Warehouse Management System (WMS) dat volledig is geïntegreerd met een aantal KPN systemen. Deze basis services worden aangevuld met speciale air en ocean services, full secure deliveries en andere uitgebreide services die op maat zijn gemaakt volgens KPN’s specifieke eisen.

Onder de nieuwe overeenkomst zullen KPN en CEVA een infrastructuur creeëren waarin de nieuwste technologie voor duurzaamheid zal worden opgenomen. Dit zal significante verbeteringen in energie- efficiëntie opleveren, waaronder duurzame opwekking van energie. Dit moet de operatie dichter bij het uiteindelijke doel van de CO2-neutraliteit brengen.

Baptiest Coopmans, lid Raad van Bestuur van KPN: "De voortzetting van ons partnerschap met CEVA is een belangrijke stap in onze zoektocht naar efficiëntie en klantenservice. In de zeer concurrerende telecommunicatiemarkt zijn customer service en flexibele oplossingen van cruciaal belang. In de voorgaande jaren was KPN in staat de samenwerking met CEVA uit te breiden met nieuwe productlijnen en aanvullende diensten. Als echte partners hebben we een hoog niveau van procesintegratie voor een naadloze uitwisseling van processen en gegevens te waarborgen. Voor de komende jaren hebben we onszelf ambitieuze doelen gesteld voor verdere optimalisatie van de operaties. "

Pierre Girardin, Managing Director van CEVA Logistics, Benelux & Frankrijk: "We zijn verheugd dat KPN ons het verdere beheer van hun supply chain heeft toevertrouwd. Dit maakt het mogelijk ons 10 jarig jubileum te vieren. Deze vroege verlenging toont het hoge service niveau aan dat we leveren, gecombineerd met onze Operations Excellence-programma dat jaar-op-jaar voordelen heeft opgeleverd voor KPN. We kijken uit naar de volgende fase van onze samenwerking, die ons naar het volgende niveau van excellentie zal brengen. "


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden