Clicky


Van Reenen bouwt nieuw pand in Barneveld

Van Reenen bouwt nieuw pand in Barneveld
07-07-2016 14:22 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BARNEVELD - De firma Van Reenen (Transport, Warehouse en Verhuizingen) gaat een nieuw pand bouwen op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid in Barneveld. Vandaag, 7 juli 2016, werd de koopovereenkomst voor de verkoop van 5 hectare grond getekend door de heren Hooijer, namens Van Reenen, en de wethouders De Kruijf en Van den Hengel namens de gemeente Barneveld. Het betreft één van de grootste verkooptransacties van de gemeente Barneveld.

De gemeente Barneveld is bijzonder verheugd dat de firma Van Reenen in Barneveld blijft gehuisvest. "We hebben de afgelopen jaren – door een gebrek aan grond – te vaak bedrijven zien vertrekken. Wij feliciteren de firma Van Reenen met haar plannen voor de bouw van een nieuw pand op Harselaar-Zuid die ruim het dubbele is van de omvang van het bedrijf dat nu aan de Energieweg is gevestigd”, zegt wethouder De Kruijf.

Trots

Van Reenen bestaat volgend jaar 100 jaar. Het bedrijf heeft op dit moment een wagenpark van 110 bedrijfs- en vrachtwagens en er werken 160 mensen. "We zijn trots op ons bedrijf dat tot de top van de Nederlandse transportsector behoort. Naast transport bestaan onze activiteiten uit het opslaan van goederen en verhuizingen. We zijn blij dat we in de gemeente Barneveld kunnen blijven en dat we op Harselaar-Zuid onze vleugels kunnen uitslaan”, aldus de heer Stuivenberg van Van Reenen.

Belangstelling

Het bedrijventerrein Harselaar-Zuid wordt op dit moment bouwrijp gemaakt. Het is de verwachting dat de firma Van Reenen eind van dit jaar kan gaan bouwen. De eerste fase van Harselaar-Zuid is 34 hectare groot.